Šodien jūs nedaudz pārsteigšu. Uz pannas cepšu saimniecības ziepes. Jā, jā, tieši tā rīkojas gudras saimnieces. Ieinteresēju?
Pastāstīšu, kāpēc es to daru.
Ar laiku uz pannas sakrājas sodrēju slānis. Jā, un arī gatavošanas laikā ēdiens bieži piedeg.
Šos sodrējus nav iespējamas notīrīt ar birstes palīdzību, pat ja tā ir no dzelzs. Un vispār ideja ar dzelzs birsti nav tā labākā, jo pastāv risks nopietni sabojāt pannas virsmu.
Visu var izdarīt daudz vienkāršāk. Vajag paņemt gabaliņu saimniecības ziepes un nedaudz ūdeni.
Sākumā sarīvējam ziepes tieši uz pannas. Ziepju skaidiņām jānoklāj visa pannas virsma, bet šai kārtai tajā pašā laikā nevajag būt arī pārāk lielai. Tad aplejam ziepes ar ūdeni.
Lasi arī: Pēc mazgāšanas vairāk neatveru veļas mašīnas durvis. Man cilindrs izžūst savādāk (vienkāršāku veidu nezinu)
Pievērsiet uzmanību. Ūdenim jābūt tieši tik daudz, lai tas viegli pārklātu ziepju skaidiņas.
Un tad seko pats galvenais!
Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas jādara tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Aktrise Mirdza Martinsone atklāj kādas viņas reiz bijušas attiecības ar astrologu un pie kā tas viss novedisby Sandra Ločmele
- Vistas krūtiņa nekad vairs nebūs sausa, ja pagatavosiet to šādi – tā būs labāka nekā restorānāby Anete Vītola
- Gudrā kartupeļu stādīšana “holandiešu metodē”: tā dod karalisku ražu pat nabadzīgā augsnēby Laura Blūma